LAST DAY

Då var den här magiska resan slut och nu ska vi bege oss hem till Båstad och sedan vidare upp till Stockholm. Det har varit underbart härligt här i Italien och vi har haft en massa skoj med våra vänner. Jag känner mig ändå ganska redo för att åka hem till ett kallt Sverige…jag ska ju få träffa min lille hund, ha en ordentlig internetuppkoppling, en organiserad garderob med rena kläder och sätta igång med en massa roligt jobb! Jag ska också se till att producera lite mer skönhetsrelaterad inlägg till er;)

Now this magical vacation has come to an end and we are heading back to Båstad and then to Stockholm. It has been wonderful here in Italy and we had so much fun with our friends. I’m nevertheless quite ready to go home to a cold Sweden...looking forward to see my dog, have a proper internet connection, an organized closet with clean clothes and start with funny work projects! I will also start to produce some more beauty related post for you guys;)

letyourhairdown2pool

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *