FRIDAY ON A WEDNESDAY

Hej på er! Snart är det påskdags, wohoo! Vi åker ner till lilla mamsen i Båstad imorgon och det ska bli så mysigt. Jag har sovit så himla dåligt i över en vecka så går runt och känner mig lite bakfull hela tiden…ska sova mig igenom påsken haha. Nu ska jag snart springa iväg och träffa min nya redovisningsfirma och sen måste jag gå förbi Scandinavian Photo och lämna in mitt objektiv – det går helt plötsligt inte att använda. Så kan inte ta några bilder på mitt ansikte och makeup då mitt inzoomade objektiv inte riktigt fungerar för det. Hoppas på att de kan fixa det direkt så jag kan ta lite bilder i påsk! Sen ska jag till Bangerhead och låta Gabbi strö lite kärlek över mitt hår. Hörs snart! Puss <3

Hello! Soon it’s Easter time, woho! We are visiting my mom in Båstad tomorrow and it’s going to be so cozy. I have been sleeping so bad for over a week now and I’m feeling a bit hungover all the time… going to sleep my way through Easter haha. Now I will soon run off for a meeting with my new accounting firm and then I have to go to Scandinavian Photo and repair my camera lens – it’s suddenly stopped working. So I can’t take pictures of my face and my makeup because my zoomed in lens doesn’t work for that kind of shots. Hope they can fix it right away so I can take some pictures this Easter! I’m also going to Bangerhead Studios and let Gabbi sprinkle a little love over my hair. Talk to you soon! xo <3

IMG_7309

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *