YESTERDAY EASTER

Ahh vilken härlig påskdag vi hade igår! Jag, mamma, syrran och fästmannen tog en promenad upp till Cafe Två Män och åt lite lunch. Jag tog en supergod varm macka med kallrökt lax, kapris, ruccola och färskost! När vi kom hem tog jag en kopp te i solen i mammas trädgård och sen däckade jag på soffan…såååå skönt!

We had such a wonderful Easter day yesterday! Me, my mother, sister and fiancé took a walk up to Cafe Two Men and had some lunch. I took a super tasty hot sandwich with smoked salmon, capers, rocket and cream cheese! When we got home, I had a cup of tea in the sun in mom’s garden and then I passed out on the couch…sooo nice!

IMG_7374 kopiaIMG_7386IMG_7373 kopiaIMG_7385IMG_7387IMG_7369 kopiaIMG_7384

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *