LANCOME JUICY SHAKER

Igår var jag på ett event för lanseringen av Lancômes nya produkt – Juicy Shaker. Det är ett läppglans som innehåller närande oljor och kommer i 14 olika nyanser och dofter. De är verkligen superhärliga i konsistensen (blir inte klibbiga) och appliceras med en mjuk kuddapplikator. Jag ska visa lite tydligare hur den ser ut i ett separat inlägg, väntar på att min favoritnyans ska komma hem bara:)

Yesterday I was at an event for the launch of Lancôme’s new product – Juicy Shaker. It’s a lip gloss which contains nourishing oils and comes in 14 different colors and scents. They are super nice in texture(not at all sticky) and have a soft cushion applicator. I’ll show you better how it looks in a separate post – I’m waiting for my favorite shade to arrive🙂

IMG_7430IMG_7431IMG_7433IMG_7434IMG_7436IMG_7435IMG_7438

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *