TOUGH

Som ni vet så ska jag ju springa Tough Viking tillsammans med SATS och Plaza Kvinna, ni kan läsa mer om det här.  Passen med min PT på SATS är verkligen supertuffa och här kan ni se några av övningarna vi gör. Det är kul att klättra i rep och det känns som att jag har hittat en bra teknik, men fasen vad man tappar allt så fort man blir trött – vilket jag blir väldigt fort. Den där när man ska förflytta sig hängande på en stege(vet inte vad det heter haha) är liksom för svår för mig. Jag orkar ingenting, klarar typ en pinne och det riktiga hindret på loppet är 10-15 meter långt(!). Har 7 veckor på mig att bli så stark – hjäääälp! Jaja här får ni se hur fjantiga lilla jag tränar inför loppet och planen är att köra på söndag igen den här veckan, nu jäklar haha!

Well the work outs with my PT at SATS is super tough! Here you can see some of the exercises we are doing. It’s fun to climb ropes and it feels like I’ve found a good technique, but I really lose everything as soon as I get tired – and I get tired very quickly. That thing when to move hanging on a ladder (don’t know what it’s called haha), is way too hard for me. I can only handle to move from one stick to another and the ladder on the race is 10-15 meters long(!). I have seven weeks to get strong enough- heeelp haha! Well here you see how silly little me is training for the race and the plan is to train once more this week on Sunday – lets do this haha!

IMG_74613IMG_7457IMG_7469toughIMG_7459IMG_7471IMG_7462

*Inlägget är producerat i samarbete med Sats.

0 kommentarer

  1. ig Grym du är som gör detta. Verkligen världsklass och rolig läsning. Väntar med spänning på fortsättning!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *