SNÄLLA HJÄLP

Kanske inte världens mest upplyftande första fredgasinlägg men jag känner att jag måste dela med mig av det här då det är något jag brinner så otroligt starkt för. Om det finns minsta chans att jag kan bidra till att fler engagerar sig så är det värt ALLT! Som ni vet så är det krisläge efter cyklonen som slog till mot sydöstra Afrika – det är fruktansvärda omständigheter som både människor och djur tvingas leva i – den här gången tänkte jag be om ert stöd för att hjälp djuren. World Animal Protection är en organisation som har katastrofteam på plats som räddar djur och bidrar med antibiotika, behandlar skador och tillhandahåller mat så de inte svälter ihjäl. Du hjälper även indirekt fattiga familjer i de drabbade länderna att inte mista sitt lantbruks- eller arbetsdjur som är hela deras försörjning. Även den mista gåvan betyder massor!

Om ni känner att ni vill hjälpa kan ni skänka en gåva här(klick!). 

?Tack på förhand mina fina!?

4 kommentarer

 1. Vad fint att du lyfter även sådana här viktiga saker!

  1. Susanne Barnekow

   Tack snälla, brinner så hårt för djuren och tänkte att om jag bara kunde engagera en till människa så hade jag i alla fall gjort något rätt idag:) ha en underbar helg! Kram S

 2. Det viktigaste inlägget jag sett på länge! Har självklart bidragit. Vi måste göra allt vi kan för dom stackars djuren😭

  1. Susanne Barnekow

   Åh vad glad jag blir! Satt och grät medan jag skrev inlägget och tänkte att om jag bara kunde få någon mer att engagera sig så har jag i alla fall gjort något rätt idag. Och så gjorde du det! Tack snälla och ha en underbar helg!:D Stor kram S

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *