ETT RIKTIGT BRA TORRSCHAMPO

Något som inte är så soft med att solen inte skiner är att mitt fotoljus försvinner..förstår inte hur jag gjorde förut haha? Det blir en så otrolig skillnad på bilderna. Här har jag ändå arbetat med lampor men det blir liksom inte bra ändå…om någon som läser är duktig på foto får nu gärna tipsa på hur jag ska göra!

Nu till produkten som ni ser på bilden, ett nytt torrschampo som heter Quickie.ME från märket Design.ME som ska lanseras i Sverige. Jag har lite svårt at hitta återförsäljare på nätet och har glömt presstexten på kontoret men det är i alla fall grymt bra! Det är gjort på risstärkelse och ger ett otroligt lätt och fint resultat – rent utan att bli strävt – och doften är lite likt sköljmedel. Väldigt god och frisk dvs.

På varumärkets egen hemsida kostar det 22USD så det kommer väl rimligen ligga på runt 200kr.

Jag uppdaterar er så klart med mer info om köpställen längre fram. Det är i alla fall ett märke att hålla utkik efter:)

Snart ska vi packa bilen och åka ut till Stora Sundby och min bästis och sen får vi se om vi åker hem imorgon em eller på söndag. Puss så länge!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *