OUR WEEKEND

Hej älskade ni! Vilken härlig helg jag haft…vi var ju hos min bästis ute på Stora Sundby och hängde, gick promenader och hade lite konferens. Så ljuvligt att få vara på landet och hänga med nära vänner och en massa vovvar. Ida Sofia har en ny valp som bara är 15 veckor gammal och hon är makalöst gullig. Jag tänkte att jag slänger upp lite bilder så får ni se hur härligt vi hade det istället:) Snart ska ni få se en ny favorit bland solskydd så håll utkik!


Det är något magiskt över den här platsen..

Hur fint är köket?!

Dom här yrvädren lekte konstant
Älskade lille Casper
Så mumsig frukost!
Utsikten på morgonen…
Kommer någon ihåg haha? Sån nostalgi!
Det gick inte att få en osuddig bild på det här ovädret för hon satt inte still i en sekund haha. 
Promenad i hjorthägnet, här ser man så många vackra kronhjortar. 
Min fina Ida och Messi
ÄLSKAR deras vackra kök, en dröm!
Här är lilla jag..

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *