MILK MAKEUP


Vissa av er har säkert redan snappat upp nyheten om att Milk Makeup kommit till Sverige? Det är ett amerikanskt hypat makeupvarumärke som har många finurliga produkter i sitt sortiment. Jag har bara fått testa dom här sticksen och en mascara men vet att dom har mycket annat roligt som ska vara bra!

Ni som känner mig vet att jag i regel inte gillar cremevarianter på makeup – det går an om konsistensen är någorlunda torr men det värsta jag vet är när det kladdar och förstör basen under. Tyvärr gör deras highlighter-stick precis det, det blir bara fettigt och lägger sig på ytan. Jag gillar dock effekten och doften, framför allt på deras lip+cheek tint som ni kan se på min arm nedan. Kan nog passa fint för den riktigt torra huden!

Även här dyker hudvård på stick upp igen och på bilderna ser ni ett blått stick för ögonområdet som ska friska upp och kyla ner och även ett rött stick som ska vara återfuktande och uppljusande. Dom här gillar jag faktiskt för dom har en väldigt lätt formula som absorberas snabbt av huden!

Mascaran har jag inte hunnit testa ordentligt än men den verkar lovande.

Det är i alla fall ett intressant märke som man kan kolla in om man har vägarna förbi en Sephorabutik – alternativt kika in på webben här(klick!). På bilden ovan kan ni se highlighter stick, lip+cheek tint och holographic stick. Det blir väldigt fin effekt men som sagt är dom lite för oljiga för min smak. 

1 kommentar

  1. Är så spänd på att testa!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *