QUICK UPDATE

Hej mina bästa! Förlåt att det blev dåligt med updates på bloggen igår, jag var iväg på jobb hela dagen och kom inte hem förrän 21:30 på kvällen. Det var så mycket som snurrade i huvudet så jag sov som en skrutt inatt vilket innebär att jag är en riktig tröttis idag haha. Men det var väldigt roligt och produkten är otroligt spännande. Hoppas på att kunna dela med mig liter mer av det framöver här i bloggen. Jag har så mycket som jag ska bocka av på min lista idag och sen ska jag faktiskt till Karen på Salus by Karen och göra en Coolifting-behandling. En av mina favoritbehandlingar som bara tar 3 minuter att utföra men ger en otroligt fin glow och uppstramning plus är bara så snäll mot huden. Snart ska ni få se en ny multi-produkt som jag blivit kär i så håll utkik!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *