ANOTHER MIRACLE

Hej mina bästa! Jag hade världens jobbigaste dag igår, jag hade inte sovit ordentligt på flera nätter vilket inte är bra för min mentala hälsa. Jag försökte allt jag kunde att uppdatera bloggen men det tog fysiskt emot. Jag låg mest och vilade hela dagen och grät i omgångar men sekunden jag bara tillät mig själv att må dåligt så blev det också så mycket bättre. Inatt sov jag gott är är som en ny människa – jag tror att det är viktigt att tillåta sig själv att må dåligt ibland utan att göra en för stor grej av det, eller vad tor ni?

Nu till det jag faktiskt skulle komma till – två produkter för håret som jag kommit att älska. Den ena har jag redan nämnt tidigare i ”veckan som gått” och heter Miracle Spray – det använder jag över torrt hår för att kontrollera frissighet och det funkar så bra – den verkar genom att tillföra glans och fukt och skyddar även mot slitage och skadliga UV-strålar.

Blowdry Cream är också urhärlig och har faktiskt nästan gått om sprayen! Den är väldigt lätt i konsistensen och när man tillsätter den i fuktigt hår känner man hur den glider igenom och gör det så silkigt och mjukt – utan att tynga ner. Utöver att den ger värmeskydd i upp till 230°C så motverkar den även att hårstråna går av och gör håret starkare. Mitt hår är så torrt just nu så jag brukar faktiskt kleta i lite av det här i topparna även i torrt hår.

Det enda som inte är så härligt är faktiskt utseendet på förpackningarna, det är ju ingen katastrof men dom känns väldigt tråkiga tycker jag. Innehåller däremot håller hög klass!

Båda produkterna kommer från HH Simonsen – sprayen kostar 251 kr och krämen 188kr.

Ett litet tips från mig till er bara:)

Nu ska jag packa och fixa för snart bär det av ut till Stora Sundby och middag med en massa vänner! Ska så klart försöka knäppa en massa bilder!

Puss på er och ha en underbar helg

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *