BIRTHDAY BASH


Hola friends! Nu har jag bara langat upp en massa bilder som inte alls ligger i händelseföljd – jag har även lagt in några på hur jag såg ut, tyvärr blev det bara ett par stycken för ljuset var så dåligt men det får väl duga?:)
Det var verkligen otroligt fint ordnat och kvällen började med en fördrink nere i källaren, därefter vandrade vi upp i slottet och kom till slut till ett maskeradrum som var upplyst med färgade lampor – där fick alla välja valfri huvudbonad och sedan gick vi vidare mot nästa destination. Där var riddarsalen uppdukad med röda lyktor och det serverades världens godaste kräftor! När vi var klara med middagen gick vi mot nästa destination vilket var salongen och discorummet och där var det fest fram tills att vi blev så trötta att vi var tvungna att gå och lägga oss. Det var verkligen så genomtänkt och påhittigt planerat och det var så kul att få fira Ida Sofia ordentligt!

Jag bjuder som sagt på ett gäng bilder, några är lite suddiga men hoppas det funkar ändå haha. Nu ska jag snart hoppa in i ett telefonmöte och sen ska jag å till Heat och svettas ut lite av helgens gifter.

Puss så länge

Min älskling som fyllde år!! 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *