VECKAN SOM GÅTT

foto: Kenrick Mills

Hola amigos! Då var det måndag igen. Lite trött efter lördagen fest måste jag ändå erkänna men gud så roligt det var! Jag ska lägga upp lite bilder från den och på hur jag såg ut senare.

BÄSTA PRODUKT
Mitt solskydd från Elizabeh Arden som jag skrev om i förra veckan, här(klick!). Det är verkligen galet bra och fungerar även finfint som primer under makeup. Känns som att jag hittat en ny go-to när det kommer till solskydd men även som en återfuktande crème och primer.

HÖJDPUNKTER
Lördagens fest på Stora Sundby!

SÄMSTA
Att mitt psyke inte klarar för hög stressnivå, önskar jag var mer tålig generellt.

SMARRIGASTE MÅLTID
Kräftorna som serverades på lördagen middag. Jag är faktiskt inte ens ett fan av kräftor men dom här var så otroligt goda!

REFLEKTION
Det här med att må dåligt och acceptera sig själv och sina brister. Jag lyssnade på Anders Hansens sommarprat häromdagen och han talar mycket om hur nutidsmänniskan mår och om problemen som uppstår i och med att vi inte lever som vi är konstruerade till att göra. Han talar även om att vi inte är designade för att må bra hela tiden och det är rätt självklart när man tittar till vår historia – idag är den allmänna uppfattningen att det är fel att må dåligt. Man börjar snabbt felsöka, varför mår jag dåligt nu? är det mitt jobb? mitt förhållande? Nä, jag har det ju så bra, varför mår jag dåligt och är ledsen? Det behöver ju faktiskt inte finnas någon direkt anledning till att man mår dåligt, det är en del av att vara människa och när man hamnar i sina svackor kan det kanske vara bra att acceptera och rida ut det. Om man mår för dåligt ska man så klart söka hjälp men jag menar bara på att ingenting är perfekt, inte vi människor eller vår omvärld.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *