NONI BRIGHT VITAMIN C

-INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR-


Kora Organics är verkligen ett av mina favorithudvårdsmärken – sen är det en stor bonus att det även är ekologiskt. Det senaste serumet blev snabbt en favorit – min hud älskar det – trots att min hud är lite känslig och kan reagera på C-vitamin. Det heter alltså Vitamin C Serum och innehåller ett C-vitaminkomplex från diverse super-fruits och bidrar alltså med skyddande antioxidanter men även till att huden får ökad elasticitet och att pigmentförändringar minskar och ljusas upp.

Serumet innehåller en stabil form av askorbinsyra(c-vitamin) som gör att den inte oxiderar och gör sitt jobb nere huden.

Konsistensen är lätt och som ni ser på bilderna är den gul i färgen och den absorberas snabbt och lätt av huden – doften är lite citrusaktig, egentligen lite stark för min smak men den känns samtidigt så naturlig och än så länge har den inte orsakat någon som helst reaktion.

En väldigt fin och lyxig produkt som är perfekt för dig som är inne och letar på de naturliga och ekologiska hyllorna.

Priset är relativt högt, 699 kr för 30ml, men det är samtidigt en dryg produkt. Jag tycker bara att man behöver ett par droppar för att täcka hela ansiktet och att tillägga så är flaskan bra och hygienisk vilket gör att hållbarheten på produkten blir något längre.

Om man är sugen på att testa finns den att köpa här(klick!). 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *