JUVEDERM VOLITE

Hej bästisar! Jag skvallrade ju om att jag skulle till Anna igår och göra en skinbooster och nu tänkte jag berätta lite mer om den här! Det jag testade var alltså Juvéderm Volite, vilket är en annorlunda typ av skinbooster som inte ger någon volym utan endast påverkar hudkvaliteten.

Behandlingen utförs genom att injicera många små stick i det översta hudlagret med en mycket tunn och kort nål och vi fokuserade på området kring ögonen men även ovanför överläppen och i nasolabialvecken. Det är ju inte så skönt men det går fort och efter injektionen masseras ansiktet för att man ska sprida preparatet. Jag har ju så lätt att få blåmärken så jag har nog fått ett par små stickmärken men dom är verkligen mini.

Nu ska det bli så spännande att vänta och se hur resultatet blir – huden är ju lite orolig efter alla små stick nu så det måste lägga sig helt först.

Jag håller er så klart uppdaterade här!

Den här behandlingen har ju funnits ett tag så jag tänkte chansa och fråga om det kanske är någon som läser som har testat den? Vad tycker ni i såna fall?

Puss o kram


Här ser ni före när jag har bedövningscreme på mig och sedan direkt efter behandlingen. 

4 kommentarer

 1. Hej! Åå spännande och se hur du det blir efter, vad kostar en sån här behandling? Kram

  1. Susanne Barnekow

   Hej Alexandra! Visst är det!? Den kostar 2900kr, har fixat rabatt som jag kommer dela med mig av här framöver! Kram S:)

 2. Anna Ahlberg

  Hej!
  Jag har gjort behandlingen hos Anna tre ggr med ett års mellanrum. Behandlingen har hjälpt min rosacea, särskilt så här när vädret slår om. Tycker också man får fantastisk glow.

  1. Susanne Barnekow

   Hej Anna, Vad roligt att höra! Tack snälla för att du delar med dig:) Kram S

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *