PHAT GLOW

-INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR-


Den här masken från Ole Henrikssen har nog flera av er redan sett på social medier! Det är ju inte bara ett roligt namn utan själva produkten är superhärlig, doftar ljuvligt och har en oemotståndligt cremig konsistens som förvandlades från rosa till vit när man arbetar in den i huden.

Phat Glow Facial är en exfolierande mask som arbetar med skonsam PHAsyra – som avlägsnar döda hudceller och jämnar ut hudtonen. Utöver detta innehåller den även nordisk björksav som återfuktar och ger näring, rosa bentonitlera som renar och ger lyster, chiafröolja som är rik på essentiella fettsyror, ger näring och fyller huden med fukt, bomullsextrakt som ger näring åt huden samt extrakt från citron, sockerrrör, lakritsrot, kamomill och sandelträ som även det tillför huden näring.

Man använder den genom att applicera på rengjord och torr hud och masserar sedan in den tills den bytt färg från rosa till vit. Därefter låter du masken verka i ca 15 minuter och sedan tvättar du bort med ljummet vatten.

Resultatet är superhärligt – huden känns jämn, återfuktad och superlen!

Det jag äskar med Ole Hs produkter är att dom är så sagolikt härliga att använda – det är alltid något som stimulerar sinnena på något sätt genom doft, utseende och/eller konsistens.

Phat Glow Facial kostar 649kr och finns att köpa här(klick!). 

Någon annan som hunnit testa?!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *