LÄSARFRÅGA; COOLSCULPTING ELLER BELKYRA MOT DUBBELHAKA?

Hej! Jag undrar om du skulle rekommendera coolsculpting eller belkyra? Har du testat någon eller hört vilken som ska vara bäst? Jag vill ta bort dubbelhaka och hängande kinder.

Hejsan svejsan! Jag har faktiskt inte testat någon av dem men jag har läst på en hel del och talat med olika proffs – det innebär att jag talar om det här utan att själv vara expert men here it goes – här kommer mina tankar och råd! Så som jag förstått det så är båda behandlingar bra och verksamma och kan till och med vara bra att kombinera – om man har en större dubbelhaka kan det vara en idé att börja med coolsculpting och därefter använda sig av en belkyrabehandling som går in och finslipar resultatet. Belkyran ska kännas något mer när man behandlar – det är många små stick som känns ganska mycket, plus att man kan bli väldigt svullen några dagar efteråt. Coolsculptingen är snäppet mildare i upplevelse och så som jag förstått det så blir man inte lika svullen.

Belkyran ligger lite högre i pris – runt 10k/behandling medan Coolsculpting verkar ligga på runt 7000kr. Man kan få räka med att behöva göra om behandlingen en gång med båda så det ska man vara beredd på.

Båda verkar vara superbra behandlingar som fungerar så det blir väl upp till din behandlare att avgöra vilken av dem som är mest lämplig för just dig. Jag skulle gå till en välrenommerad klinik som erbjuder båda behandlingarna – för att inte riskera att bli övertalad åt något specifikt håll.

Lycka till med allt och återkom gärna med hur det gick:)


Bilderna kommer från leverantören av Belkyra – jag ville mest lägga med dem för att se vilken skillnad det kan bli.

2 kommentarer

  1. Hej en fråga:)
    Vet du nått om denna produkten: https://www.cultbeauty.co.uk/herbivore-bakuchiol-serum.html?utm_source=Salesforce&utm_medium=Email&utm_campaign=191004_NEW+EXCLU_email_wk40_v4&SubKey=2662868

    Bakuchiol Retinol, står att den ska va mildare mot huden än vanlig retinol och letar efter något snällare men som ändå har samma starka effekt?

    1. Susanne Barnekow

      Hej Lina! Hmm…vet inte något om just den här. Ska kolla upp lite närmre hur de olika ingredienserna fungerar – kanske blir så att jag redogör det i ett inlägg på bloggen om det är ok?:) Kram S

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *