THE LOVELIEST OF BODY CREAMS

Hej älsklingar! hur nice med fredag idag?! Jag kom precis hem från en hälsoundersökning på WellCare som jag signat upp mig på – tror det gick bra, nu väntar jag bara på blodproven som ska komma på måndag. Jag skulle jobbat mer med bloggen igår men jag fastnade i en rensning, pack och städprocess som aldrig tog slut och sen träffade jag min kompis Ebba som jag inte sett på evigheter. Det var så härligt att ses, har saknat henne massor.

Nu till en annan sak – en alldeles magisk kroppscreme som jag skvallrade om här i måndags – nämligen Tranquility Body Cream från Comfort Zone. Den är så obeskrivligt härlig och ger så mycket återfuktning samtidigt som den inte blir kladdig eller fet. Huden blir otroligt mjuk och att tillägga så doftar den magiskt! Lite mjukt spaigt vanilj – svårförklarad haha. Brukar kladda på lite av den innan jag ska gå och lägga mig för jag blir så lugn av doften. Den har blivit en sån där må-bra produkt som jag är väldigt sparsam med. Den får bara användas på överkroppen där jag kan njuta till fullo av doften.

Tranquility Body Cream är är dock dyr, kostar 595kr(klick!), men ibland måste man bara få lyxa till det lite.

Har ni någon såndär produkt som ger er det där lilla extra?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *