RADIESSE FÖRE/EFTER

Ovan ser ni före och efter behandlingen med Radiesse – visst är det knappt märkbart men ändå skillnad?

Nu råkade det bli käklinjetema på bloggen den här veckan haha…jag har nämligen testat en behandling som markerar käklinjen och stramar upp huden ordentligt. Kanske ska börja med att berätta om bakgrunden till att jag gör den här behandlingen – innan jag hade min tandställning och ändrade om mitt bett så hade jag otroligt markerade käkben, då jag bet ihop dem hela tiden, nästan som ett ticks(inklusive på natten så det var inte så bra för mig). Efter tandställningen så har jag inte kunnat bita ihop på samma sätt vilket har lett till att mina käkmuskler minskat avsevärt vilket i sin tur har lett till att min ansiktsform ändrats och att min käklinje blivit mindre markerad. Sen har ju huden så klart tappat lite elasticitet med åldern samtidigt som fettdepåerna minskat. Jag har ju en bra käklinje men jag märker mer av det när jag böjer huvudet och att huden inte blir lika stram – det handlar liksom att ta tillbaka det jag hade tidigare(kan visa bilder på mina käkmuskler tidigare om ni vill?).

Jag har fått lära mig att en filler som är ovanligt bra för just käklinje är Radiesse  – då den ger lite mer volym, håller extra länge och till skillnad mot vanlig filler inte drar tills sig någon vätska. Man använder den även som hudföryngring tillsammans med koksalt som man injicerar under huden vilket ger en otroligt effekt genom att stimulera kroppens egna produktion av kollagen och elastin – med en effekt som varar i runt ett år.

Jag gjorde min behandling hos IoanaMy Beauty Clinic, hon är läkare och utbildare och jag är sanslöst imponerad av henne. Hon är så lugn, proffsig och säker på handen. Hon lade längst bak vid käkmuskeln för att fylla att lite av det som försvunnit av muskeln plus att hon arbetade in det som hudföryngring som en solfjäder över kinden. Det ska ta upp till tre månader för att nå full effekt men jag känner redan nu att det börjar hända grejer!

På bilderna ser ni före och efter, väldigt subtilt eller hur?- hudföryngingen kommer jag ge er en uppdatering på om några veckor när den ska ha uppnått mer effekt.

Finns det någon annan som kanske testat det här? Vad är er upplevelse i såna fall? 


Här ser ni skillnaden när jag böjer huvudet.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *