DISCLAIMER; BRUSH & GO

Kommer ni ihåg att jag skrev om den här smarta pennan med nagelolja för ett litet tag sedan? Jag älskar den fortfarande lika mycket men jag måste flagga för att pennan innehåller på tok för lite olja. Den är redan slut efter att jag använt den i en vecka. INTE OK! Jag vet inte om jag råkat få något dåligt exemplar men det tror jag inte!?

Det är så tråkigt för det här var verkligen en sån där produkt som jag älskade – både innehåll och koncept.

Är det någon annan som testat den här och upplevt samma sak kanske? 

2 kommentarer

  1. Jaa.. tyvärr upplevt samma! Älskar den, men den tar slut alldeles för snabbt.

    1. Susanne Barnekow

      Skönt att höra att jag inte är ensam men så trist med en produkt man tycker om…Tack för att du delade med dig!:) Kram S

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *