VECKAN SOM GÅTT

-INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR-

foto: Kenrick Mills

Hej bästisar! Ny vecka, krispigt höstväder och faktisk…en stadig energinivå haha. Hade världens mysigaste helg, även fast den till största del bestod av att flyttpacka och rensa så hade vi så gosigt jag, Teddy och vovvarna.

BÄSTA PRODUKT
Min ansiktsrengöring från Dr. Brandt som heter Clean Biotic Yoghurt Cleanser som är en pH-balanserande rengöring som effektivt avlägsnar smuts, föroreningar, makeup och överflödig olja. Sen innehåller den superoxidanten klorofyll som hjälper till att rena och lugna huden, medans Biotic komplex främjar en balanserad microflora. Den är svagt grön i färgen och har en mjuk gelkonsistens och den känns verkligen så skonsam och härlig att använda. Kostar 390kr och finns att köpa här. 

HÖJDPUNKTER
Allt mys vi hade i helgen. Vi åt så god mat, tittade på film och gosade. Sen var det underbart härligt att få hänga lite med min vän Ebba i veckan.

SÄMSTA

Flyttpacka och rensa. Det är så otroligt trist och energikrävande.

SMARRIGASTE MÅLTID
Kanelbullen från Pepstop och grekiska salladen från en resturang som Teddy beställde ifrån.

REFLEKTION
Jag har ju börjat meditera. Jag gör det när jag känner att jag behöver det och ibland är det bara några andetag och att stanna upp en kort stund som krävs. I början blev det nästan som en stress att göra det vilket är fel då man inte ska döma sig själv utan det ska bara vara ett kravlös avstressningsmoment som får dig att må bra/bättre. En sak som jag lärde mig genom appen som jag använder(Calm) är att låta jobbiga känslor komma fram – det är ett sjukt bra redskap för att få dem att lätta och försvinna. Om jag känner stress eller ångest för någonting försöker jag, istället för att försöka trycka undan den, plocka fram det. Jag säger typ till mig själv ”men kom då” och då avtar känslan avsevärt. Det är som att man tar ett steg ifrån känslan. Ett nytt knep som jag har börjat med som än så länge har fungerat väldigt bra. Det är rätt häftigt att få lära känna sig själv och sin kropp faktiskt. Har ni några övningar eller tips som ni kan dela med er av när det kommer till att hantera vardagen och stressiga situationer?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *