PHYTO-NATURE FIRMING SERUM

God morgon finingar! Nu är jag på väg till Plaza Kvinna och ska faktiskt börja jobba med nr1/2020 – hjälp vad 2020 låter som långt in i framtiden haha. Jag har så klart förberett ett par inlägg till er och jag tänkte börja med det här nya, superlyxiga serumet från Dermalogica – vid namn Phyto-Nature Firming Serum. 

Det är ett så kallat två-fas-serum som ska ger en ”flash-firming-effekt” och det verkar genom att stimulera och väcka hudens naturliga funktioner. Spänsten, strukturen och lystern förbättras omedelbart men även på längre sikt. Innehållet består bland annat av huduppstramande peptider som även skyddar och motverkar att huden bryts ner och åldras samt en blandning av naturextrakt som påskyndar kollagenproduktionen.

Konsistensen är en lätt gel som absorberas snabbt av huden och även fast det kan vara svårt att avgöra med tanke på min nivå av testande så känner jag hur bra huden mår av det. Den känns faktiskt fastare med mer lyster. Jag använder den både dag och natt och ibland bara på dagen eller natten och jag följer alltid upp med en natt- eller dagcreme.

Jag hittade en artikel på Marie Claire där den fått väldigt fin respons.

Den är ju tyvärr dyr, kostar 1845kr, men det är verkligen bra! Finns att köpa här(klick!). 

Ni får hålla utkik på bloggen för snart ska jag tala lite kring skillnaden mellan ”växtrikets retinol” Bakuchiol och den traditionella Retinolen. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *