COW PERFUMERI & WESTMAN ATELIER

Igår var jag inne en snabbis på Cow Perfumeri och fick en genomgång av det fantastiska makeupmärket Westman Atelier – det är verkligen überhypat världen över och jag måste säga att det är otroligt fina produkter. Och hur snygga är dom? Självklart matchar priset känslan så man får vara beredd att lägga ut en ordentlig slant men det kan det definitivt vara värt! Jag har ett blush-stick och highlighter-stick som jag ska testa nu och än så länge känns dom helt fantastiska.

Jag måste även passa på att rekommendera Cow Perfumeri som verkligen är världens härligaste butik – framför allt om man är intresserad av annorlunda dofter men du kan även hitta speciellt utvalda skönhetsprodukter som inte går att hitta någon anan stans i Sverige. Det ligger något magiskt över butiken – som att atmosfären doppats det härligaste från Paris och New York. För en beautynörd är det underbart, så stick in huvudet om ni har vägarna förbi. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *