IN PROGRESS

Sådär babes! Här har ni några bilder på hur lägenheten ser ut idag…det är fortfarande mycket som ska på plats och inhandlas. Jag har även planerat att renovera vårt skåp som jag har i arbetsrummet då färgen börjar trilla av – det är så vackert men ser lite risigt ut nu. Det ska jag lägga upp här senare, so fort jag får tid att ta tag i det

Vi bor alltså på en trappa men tillräckligt högt för att man inte ska ha en chans att se in om man går förbi utanför och har på köpet fått en plats på gården där vi kan ha utemöbler och växter. Längtar tills jag kan inreda den ordentligt – kanske till och med kan göra den lite julfin snart. Det finns en frihet i att kunna öppna en dörr och ta ett steg ut tycker jag och den här innegården är otroligt stor och ljus.

Jag har listat lite saker som vi har köpt och ska köpa till lägenheten…så ska jag uppdatera er igen när det är mer klart här hemma:)

INKÖPT OCH VÄNTAR PÅ
Soffbord
Matsalsbord
Byrå till hallen
Tavlor
Lampor till sovrummet
Taklampa till köket

SKA INHANDLAS
Matta till vardagsrum och arbetsrum
Gardiner(även nya till sovrummet)
Överkast
Matsalsstolar
Nytt antikt skrivbord
Tavlor
Taklampa till sovrummet
Krukor i trä till innegården med specifik färgkod.
En massa växter och grejer till uteplatsen.

Är så kär i vårt nya hem…vill bara stanna kvar här och mysa dygnet runt haha.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *