UPDATE BEDROOM

Hej mina favoriter! Jag mår faktiskt lite bättre idag, inte helt i balans än men allt som är bättre än gårdagen är en vinst haha. Jag tänkte visa upp några förbättringar som bli gjort i vårt sovrum so-far! Gillar ni när jag visar upp sånt här förresten, ni kanske bara vill ha skönhetsrelaterade uppdateringar? Vi har i alla fall uppdaterat vårt överkast, sängbord och sänglampor och det som är kvar nu är en matta, taklampa, tavla och nya gardiner(som är beställda). En liten anekdot om överkastet är att jag fick njuta av det i en dag innan Archie hade tuggat ett hål i det – jäkla hund alltså haha- men som tur är går det att dölja genom att vika ner det en bit…
Sängborden är köpta på Bukowskis och jag är alldeles kär – det är som att dom skulle vara gjorda för vår lägenhet och stenen på toppen går att dra ut så om man vill uppdatera den är det superenkelt. Besatt av auktioner nu – så jääkla kul!

Sänglamporna kommer från Noric Nest och är dim- och vridbara vilket är väldigt smidigt. Vi ska fixa detaljer som sladdar och så och sen ska vi byta ut växterna men vi är en bra bit på vägen nu vilket känns så skönt!

Vad tycker ni om utveckligen än så länge?! 🙂 Här(klick!) kan ni hitta bilder på hur det såg ut tidigare.

Just det, jag ska visa mina andra anta möbler som jag köpt här också, jag var bland annat och hämtade ett skrivbord igår som jag ska måla om så det sa ni få se före/efter på när det är klart.

2 kommentarer

  1. Jättefina nyanser! Vi håller också på att ändra om hemma hos oss, så jag är på jakt efter inspiration ^^

    1. Susanne Barnekow

      Vad roligt! 🙂 Stor kram S

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *