VECKAN SOM GÅTT

-INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR-


Foto: Kenrick Mills

Hola amigos! Länge sen jag var så här pigg på en måndag – den här helgen har fylls av mat, mys, långa promenader och ett mattinköp. Höll nästa på att glömt bort att jag målat om mitt nya skrivord också! Det ska ni så klart få se hur det blev senare. Är så tacksam för att mina hormoner är i balans och att jag känner mig normal igen, har en spännande vecka framför mig  och en herrans massa jobb men det ser jag fram emot.

BÄSTA PRODUKT
En ny produkt från Kérastase som heter Fusio Hair Scrub här(klick!). som är en skrubb för hårbottnen som gör håret sådär rent som bara frisören lyckas med. Sen doftar det MAGISKT! Den verkar djuprengörande och avlägsnar orenheter, rester av förorening och döda hudceller och är avsett för en fet hårbotten. Tycker det är lite härligt att den innehåller havssalt! Kostar 489kr och finns att köpa

HÖJDPUNKTER
Att vi äntligen hittat en matta vi vill ha och att jag fick hänga med min syrra i helgen.

SÄMSTA
Att mattan vi hittade visade sig vara lite för liten den också och att vi måste åka och byta den haha. Det är alltså galet svårt med inredning.

SMARRIGASTE MÅLTID
Mat från en koreansk restaurang som heter Wäng som Teddy beställde ifrån. Dom har edamamebönor som är dränka i chili och soja som är så otroligt smarriga!

REFLEKTION
Jag såg en dokumentär på Netflix i förra veckan som heter The Game Changers – den handlar i grund och botten om vår kost, om hur den påverkar oss och vad vi mår bäst av att äta. Den har en annorlunda och intressant vinkel(även fast jag kan tycka att den stundtals kändes lite väl mycket TV-Shop) och den påminde mig om hur mycket felaktiga uppfattningar och information som majoriteten av oss lever efter. Jag äter ri regel redan väldigt hälsosamt men kommer dra ner ytterligare på animaliska produkter efter att ha sett den här dokumentären. Om ni har en timme över tycker jag verkligen att ni ska ta en titt!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *