CRYOLIPOLYS

Ja hörrni, idag testade jag fettfrysning eller så kallad cryolipolys på House Of Beauty. Även fast jag är nöjd med min kropp så har jag vissa envisa fettdepåer som inte ger sig med varken kost eller träning – så jag tänkte att va fasen, jag måste väl ta och prova på det här med fettfrysning. Jag gjorde ju en Verjukur innan sommaren har kvar endel av resultaten från den men den punktbehandlar inte på samma sätt, plus att det inte är permanent som fettfrysning är.

En behandling med fettfrysning ska ta bort 20-25% av fettet så det är ju en väldigt mjuk omställning – man ska redan kunna se visst resultat 2-3 veckor efter en utförd behandling men det är dock väldigt individuellt. Man utvärderar resultaten efter 30 dagar men det kan dock ta upp till 90 dagar innan man kan se någon skillnad – generellt har man uppnått 80% av resultatet efter ca 2 månader. Oftast så räcker det med en behandling dock kan man endast behandla ett område tre gånger.

Jag behandlade insida lår och kärlekshandtag och ska ta magen i nästa veva. Låren kändes ordentligt i början men det lade sig efter en liten stund medans kärlekshandtagen mest kändes kallt. Nu känns området lite bedövat och något ömt men inte alls så det är jobbigt på något sätt. Sen har jag fått lite blåmärken också men det får jag bara någon petar på mig så det är inte så konstigt när jag haft en stor sugkopp på mig i 40 minuter haha.

Jag ska så klart uppdatera er med hur mitt resultat blir och om ni har några som helst frågor så är det bara ställa på!:)


Lagom sexig bild men så här låg jag idag – med min lilla korv mellan benen så klart haha. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *