VITAL VITA12 AMPOULES

-INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR-På bilden ovan ser ni Synergy Ampoule. 

Tillbaka till skönhetsrapporteringarna! Jag talade ju om budgettips igår och här kommer faktiskt nya produkter från Tony Moly som klassificerar sig som en riktigt bra budgetprodukt! Deras nya Vital Vita12 Ampoules är hudvårdsboosters som du använder antingen genom att applicera några droppar på rengjord hud men du kan även boosta din crème, mask eller foundation! Smart va?! Det finns fyra olika varianter som har olika effekt på huden men det som är gemensamt för alla är att dom innehåller ett vitaminkomplex.

Dom är väldigt lätta i sina formuleringar och absorberas snabbt av huden. På mina bilder kan ni se Calming(lugnande) och Synergy(uppljusande och skyddande) men det finns även Firming(uppstramande) och Moisture(återfuktande). Just det, dom kan självklart kombineras med varandra!

Priset är 249kr vilket är ett jätte bra för så fina produkter! Finns att köpa här(klick!).  

Nu ska jag skutta bort till Maria på House Of Beauty och testa en behandling som jag ska skriva om här på bloggen sen och efter det ska vi åka och byta ut vår matta – förhoppningsvis för tredje gången gillt haha.


Ovan ser ni Calming Ampoule. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *