ALLIES OF SKIN


Good morgon, good morgon! Nu ska ni få lite smaskiga skönhetsnyheter i form av en introduktion till varumärket Allies Of Skin, som kommer börja säljas på Sephora inom kort! Redan nu hittar ni produkterna på deras egen hemsida alliesofskin.com. Det är ett märke med rena och effektiva formuleringar som bärs av ett hållbarhetstänk. Jag har bara testat ett par av produkterna än så länge men är otroligt imponerad!

På bilderna ser ni ett antioxidant/repair/hydrating serum(orange) som är alldeles ljuvligt samt en nattmask(gula) med Retinol. Jag ska berätta lite mer om respektive produkt nedan!

Triple Hyaluronic Antioxidant Hydration Serum
Det här lätta serumet verkar genom att lugna, reparera, återfukta, ljusa upp och skydda huden. Innehållet består av kraftfulla antioxidanter som 5% Resveratol Ferment samt Superoxide Dismutase som påskyndar läkningsprocesser, reducerar inflammation och förbättrar hudens kvalitet och textur. Det innehåller även peptider som stimulerar kollagenproduktionen och verkar uppstramande på huden och fruktextrakt från jordgubbe som verkar fuktbevarande. Utöver det här är det boostat med tre olika typer av hyaluronsyra. Det här är en sån produkt som jag kan känna skillnaden av direkt – det ger en otrolig lyster och ger en omedelbar känsla av uppstramning. Sen älskar jag att den har så många fördelar i en och samma produkt. Att tillägga så är förpackningen grymt bra! Det här kostar 75USD .

1A Retinal And Peptides Overnight Mask
Även det här är en multi-produkt! Den innehåller en mild variant av retinol, ett kraftfullt peptidkomplex, 9 olika antioxodanter och fem ingredienser som har en uppljummande effekt. Verkar gör den genom att återfukta, bekämpa acne och oren hud, ljusa upp, minska rynkor och linjer och reparera huden öven natten. Den här är verkligen superhärlig och här behöver man inte grunda med någon annan hudvård i och med att den tar hand om rubbet haha. Kostar 109USD.

Ja, det är synd att dom ska vara så dyra men när man använder dem kan man verkligen känna att det ligger ovanligt mycket kärlek bakom produkterna – som man tydligt kan känna gör sitt jobb i huden.

Jag ska hojta till när jag ser att dom kommit upp men nu är ni i alla fall beredda på att ta emot det här underbara varumärket!

Är det någon av er som varit lyckliga nog att testa något från Allies of Skin tidigare?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *