FRIDAHAYAY

Jag brukar ju sitta på Plaza Kvinnas redaktion i början av veckan men fick inte ihop schemat så det blev fredag den här gången – inte helt fel att avrunda veckan men att hänga med tjejerna på redaktionen faktiskt. Sen ska jag släpa mig hem och däcka i soffan ikväll. Så otroligt skönt det ska bli med helg alltså! Jag tänkte försöka hänga med vänner, träna och kanske fixa lite med mitt skåpprojekt här hemma. Det är jäkligt kul att ha lite kreativa projekt. När jag var yngre så målande jag mycket, något som jag slutat med helt sen många år tillbaka, men nu känner jag att det är så härligt att arbeta med händerna och se hur något man själv skapat växer fram. Kanske ska gå och köpa en kanvas och börja måla lite i helgen?…Anyways – jag önskar er alla en fantastisk helg så ses vi på måndag igen! PUSS

1 kommentar

  1. Vad har du på läpparna? Så snyggt!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *