VITAMIN C + CERAMIDE


Gooood morgon, gooood morgon! Idag sitter jag på redaktionen men har så klart förberett några inlägg till er.

Dom flesta vet nog vad vitamin C gör för huden vid det här laget? Om inte kan ni läsa om hur det fungerar här(klick!).08

Elizabeth Arden har i alla fall lanserat ett nytt utförande av sina populära cermaidkapslar och den här gången är det just vitamin C som fått ta plats i kapseln – men även vitamin E, ceramider(så klart) och mjukgörande oljor. Normalt sett älskar jag Elizabeth Ardens produkter och är ett stort fan av deras vanliga ceramidkapslar och retinol+ceramide varianten – men den här produkten blev tyvärr ett no-go för mig. Det är nämligen så att formuleringen är oljig och på mig lägger den sig bara på hudytan. Nu finns det säkert många som jublar när dom hör att den är oljig men det funkar långt ifrån bra för mig. Jag vill att min vitamin C produkt ska kunna användas dagtid utan problem vilket snabbt blir ett problem om den är så här oljig. Det gör att alla dra produkter rullar sig, inklusive makeup.

Så tyvärr gick inte den här alls.

Men nu vet ni vad jag tycker i alla fall:)

3 kommentarer

  1. Åh, jag älskar deras söta små kapslar men har faktiskt aldrig testat dem!

  2. Jag ÄLSKAR Elizabeth Ardens produkter! Man blir aldrig besviken!

    1. Susanne Barnekow

      Jag älskar också! Tyvärr fungerade inte det här för mig:/ Kram S

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *