BISQUE

Jag är osäker på om jag skrivit om det här märket tidigare på bloggen..? Det heter (M)anasi 7 och är ett hållbart varumärke med ett sortiment som består av multifunktionella makeupprodukter med naturliga och ekologiska formuleringar. Dom har en produkt som heter All Over Color – det är verkligen en riktig favorit som man kan ha både på läppar, kinder och ögonlock och till skillnad från många andra cremevarianter så tycker jag inte att den här bråkar om du har lite pudrigare produkter under.

Bisque innehåller bland annat mandelolja, bivax, aprikoskärnolja och sheasmör och den ger verkligen en superfin lyster, eller vad tycker ni?

Färgen Bisque är relativt ny och är en prefekt mix mellan aprikos och beige – älskar hur naturlig den blir mot huden.

Jag har även gjort en liten video när jag applicerar så ni ser lite tydligare.

Den kostar en hel del, 45€, men den är dryg och du kan köpa den med gott samvete då den producerats med respekt för miljön. Plus att det sparar in på en massa andra produkter i och med att man kan använda till så många olika saker.

Ni kan hitta fler nyanser och info på deras hemsida.  

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *