NYA GARDINER

Alltså vilken skillnad det blir med gardiner. Nu känns det så mycket mer som ett hem här och det känns tryggare att kunna dra för även i vardagsrummet. Jag fick tips av min vän Sandra som är inredningsarkitekt om ett svenskt märke som heter Gotain – där kan man beställa måttbeställda gardiner på nätet. Vi började med att beställa hem tygprover och efter vi lagt beställningen tog det tre veckor innn jag kunde hämta ut dom på posten. Så smidigt och gud vilka fina gardiner! Tyget är så vackert i linne och det kostar en bråkdel av vad det skulle gjort om man beställt någon annan stans.

Det enda som var lite knepigt var att hitta och se skårorna som man ska fästa krokarna i – det var nämligen ett helt transparent tyg vilket gjorde det nästan omöjligt att se. Annars var allt annat toppen! Vi ska beställa en till vit transparent gardin därifrån som vi ska ha på skenen längts in och sedan ska vi hämta upp våra andra mörkläggande, sovrumsgardiner på Gardinmagasinet imorgon eller onsdag. Sen är gardinbiten helt klar!

Så här kommer dom levererade, jag hade väntat mig att dom skulle vara mer skrynkliga men hade faktiskt inte ens behov av att stryka dom.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *