VECKAN SOM GÅTT

Foto: Kenrick Mills

Hej bästisar! Jag piggnade ju som tur var till i fredags och gick ut och åt middag med min syster – det var så himla trevligt men känner mig trött än idag. Klarar verkligen inte av att festa längre haha. Vill bara dra en filt över huvudet och äta godis hela dagen – men det har jag verkligen inte tid med! Jag tänkte jag skulle lägga till en punkt på min lista, vad det är får ni kika på nedan.

BÄSTA PRODUKT
Min parfym Chanel Coco Mademoiselle Intense – den är så galet god.

HÖJDPUNKTER
Middagen med sin syrra på Noi i fredags – så himla trevligt. Och att det varit lite sol ute – underbart!

SÄMSTA
Mörkret.

SMARRIGASTE MÅLTID
Middagen på Noi med betor, friterad getost och en side dish med friterad kronärtskocka med parmesancreme.

VECKANS LÅT & SERIE
Jag har lyssnat så mycket på Somewhere in My Memory med John Williams – det är verkligen världens vackraste julsång – ni måste lyssna på den! Serie får nog bli Dickinson från Apple TV+ som är en modern och komisk tolkning av poeten Emely Dickinsons liv – vi sträcksåg hela i helgen!

REFLEKTION
Ibland kan jag bli så arg på saker som är fel och orättvisa i världen att jag nästan exploderar – frustrationen och känslan av min egen maktlöshet växer sig så makalöst stark. Jag skulle bara vilja gå in och ändra allt, ta bort all ondska och få människor att vakna och förstå konsekvensen av sitt beteende och banka in empati i dom som saknar det. Känner ni ofta så? Jag kan verkligen ligga sömnlös på nätterna för det här. Försöker komma på en plan som kan ända allt…men det är ju omöjligt. Känner en otrolig tacksamhet över alla starka och modiga människor som vågat gå emot strömmen och stå upp för det dom tror på – dom som faktiskt lyckats knuffa världen till att röra sig i en bättre riktning.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *