OUR CHRISTMAS TREE


Egentligen är det så sjukt att man plockar in ett träd från skogen som man har i hemmet i några veckor för att sen slänga ut. Inte så hållbart alltså så får se om det blir några fler julgranar. Det är ju oavsett så otroligt mysigt och jag älskar doften och känslan av att ha en gran hemma. Vi köpte i alla fall en ekologisk gran från Smålandsgranar – det är så smidigt och man får den hemkörd direkt till dörren. Man kan även beställa upphämtning där den går transporteras och förvandlas till hållbar energi. Så bra!

Nu har jag blandat olika ljus – en slinga och separata ljus som man stänger av och sätter på med en fjärrkontroll och man kan även göra så att dom flimrar som riktiga ljus(köpta på Clas Ohlsson).

Vad tycker ni?:)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *