CHRISTMAS TOUR

God morgon mina vänner – nu tänkte jag visa upp lite av det julpynt jag fixat i lägenheten! Så roligt att höra sig själv på video för i skallen så mixas ju tankarna med det som hoppar ut ur munnen men när jag ser videon låter jag så förvirrad haha. När jag säger ”vi” i videon menar jag ”jag”. Ja, ja nu har ni mitt julpynt i alla fall och även en liten tour av lägenheten. Vi inväntar vårt bord i köket som ska komma nu i december och det ska bli så skönt att få till det där också. Om ni har några tips på ytterligare julpynt är ni välkomna att hojta till! Just det, jag vill även tillägga att julgransriset i mina små vaser kan ju pimpas och göras ännu lite juligare genom att addera en röd rosett eller dylikt. Det var nog alles!

2 kommentarer

  1. Så fint och smart med ljusen i granen!

    1. Susanne Barnekow

      Tack gulliga du!:) Kram S

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *