VECKAN SOM GÅTT

Foto: Kenrick Mills

Good morgon! Idag sitter jag på Plaza Kvinnas redaktion så har förberett ett par inlägg till er.

BÄSTA PRODUKT
Det får bli min UltraMin Smoothing Leave-In Treatment Spray från Eleni & Chris. Mitt hår är så otroligt torrt just nu och den här sprayen är en underbar hjälp. Den verkar bland annat genom att ge rikligt med återfuktning, addera glans och ge en mjuk känsla. Sprayen motverkar även frissighet och innehåller SymHair® Shield som stärker och reparerar skadade hårfibrer och hårets yttre lager, fjällskikt. Bra va?! Kostar 299 kr och finns på varumärkets egen hemsida.

HÖJDPUNKTER
Nyårsafton så klart!

SÄMSTA
Att min styvfar mår dåligt, det gör så ont i hjärtat.

SMARRIGASTE MÅLTID
Nyårsmaten. Den bestod av en förrätt med råraka och löjrom, en halv hummer till huvudrätt och ett gäng olika desserter och ostar till efterrätt.

VECKANS LÅT & SERIE
Veckans låt får bli Les Fleurs med Minnie Riperton. Varför ska det vara så svårt att komma på vilka serier man tittar/har tittat på när så fort man ska rada upp dom haha? Kan ju lyfta en favorit som jag såg klart för ett tag sen och det är The Affair – vilken jäkla serie alltså. Först tyckte jag att den var lite trist men den rycker verkligen tag i en och man blir snabbt engagerad i allt familjedrama. Finns hela 5 säsonger att njuta av.

REFLEKTION
Jag blir så fascinerad över hur olika verkligheter vi lever i. Det är ett nät av olika dimensioner och livsöden som löper över varandra och man har ingen insikt i den verklighet som majoriteten av människor runt omkring oss lever i. Även jag själv kan ju leva i en verklighet ena dagen som kan vara en helt annan nästa. Häftig tanke bara.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *