ALILA JABAL AKHDAR

Hej bästa! Nu är vi äntligen framme – på Alila Jabal Akhdar. Det var 2,5h taxi från Muskat och vi är långt uppe i bergen. Det är som en blandning av Nevada och någon alport – med en exotisk touch. Riktigt häftigt! Vi flög på natten så vi fick ingen som helst sömn igår natt, vilket gjorde att vi däckade och sov hela eftermiddagen när vi fick tillgång till hotellrummet runt lunch  igår och sen beställde vi room service på kvällen och kollade film. Hela dygnet blev ju omkastat för oss, det är även 3h tidsskillnad så man känner sig lite yr haha plus att vi är ganska högt upp med otroligt torr luft så det är mycket för kroppen att anpassa sig till. Nu har vi precis gått en promenad och ätit en stor frukost och snart ska vi ge oss ut på en hike som tar 3h. Ska ta en massa bilder från den! Här kommer några bilder härifrån i alla fall. Uppkopplingen är inte den bästa men ska göra allt jag kan för att få upp inlägg härifrån:) Puss på er

Utsikten från vårt hotellrum…helt otrolig. 


Vår säng är det sjukaste jag sett. Plats för heeela familjen haha. 

 Badkar, drömmen för mig. 


Hotellentrén – så fin. Visst känns den lite alpig?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *