HIKE


Alla getter var ganska skygga, förutom den här som bara njöt av att bli klappad. Världens sötaste. Den tuggade på nåt under tiden och plötsligt så spottade den ut en dadelkärna haha. 

Hej babes! Dag två här i bergen…vi trodde dock att vi skulle åka vidare ner till en resort vid vattnet idag men hade tittat fel på våra bokningar. Så det blir en dag till här haha. Nu har vi dock gått den hiken som var roligast och är inte så sugna på att vandra heldagar så vi tog precis en massage och snart ska vi lägga oss vid poolen. Det är kyligt i luften idag men väldigt varmt i solen! Här kommer en massa bilder från hiken igår och även en film som jag klippt ihop på några olika videosnuttar. Det var väldigt häftigt att vandra och vi fick hälsa och gosa med vilda getter(eller närmare bestämt get)…det tog dock en tråkig vändning på vägen tillbaka när vi hittade en döende get som låg mitt på vandringsleden. Det fanns ingenting vi kunde göra men anmälde det så klart till hotellet – hoppas den inte lider mer. Grät floder, tyckte verkligen det var superjobbigt att se. När vi kom tillbaka försökte vi tänka på annat så åt en stor lunch och sen badade vi i den varma inomhuspoolen. Så härligt! Snart ska jag se till att lägga upp lite skönhetsuppdateringar här också, ni ska bland annat få se vad jag plockat med mig i min necessär – en massa nyheter som är riktigt härliga! Puss så länge


Här uppe kan ni skymta abandoned city. 


Det finns tydligen vilda åsnor här också, vi såg spår från dom överallt men fick aldrig se en live..


Hur coolt att man hittar tecken att alla dessa berg legat under vatten tidigare? Finns snäckfossiler överallt och även gamla koraller…


Världens sötaste baby-goat!


Ovanför molnen…dom nådde aldrig över oss. Det var supervarmt och skönt här igår..

  Inne i ett av husen i abandoned city….


Vändpunkten på vår hike, en damm!


Vändpunkten på vår hike, en damm!


Ser ni husen i bergen? abandoned city kallas den..ganska creepy. 

Efter vår långa walk åt vi lunch och tog ett dopp i den varma poolen.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *