FINALLY HOME

Äntligen är vi hemma! Även fast det har varit skönt med sol och värme så kände vi oss aldrig riktigt hemma i Oman. Det var verkligen en skum energi och havet och naturen kändes ganska ogästvänlig. Det låter kanske konstigt men vi uppfattade det verkligen så. Vistelsen uppe i bergen var verkligen häftig men när vi kom ner till vattnet så försvann liksom all magi, plus att det var riktigt kallt i vinden vilket gjorde att vi nästan inte badade något alls.  Någon annan som varit i Oman som upplevt samma? Det kanske bara var vårt hotell som var annorlunda..? Anyways, det är i alla fall makalöst skönt att vara hemma! Jag har så mycket jobb att komma ikapp med men det är bara att gasa på. Var bara tvungen att visa min nya mössa som jag beställde från Corte Ingles av alla ställen – blev så sugen på en keps i teddy och efter en jäkla massa googlande så hittade jag den här. Och sen är jag helt kär i mina nya örhängen från Petra Tungårdens samarbete med Safira – det är cuffs som man inte behöver ha hål i öronen för. Tyvärr har dom sålt slut direkt men dom kommer säkert med påfyllning snart. Ska visa bättre och snyggare bilder på dom senare!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *