MY FAVORITE GLOW

Jag har ju skrivit om den här produkten tidigare när jag listat produkter jag använt i mina makeuplooks – men ville visa den i ett separat inlägg också då den är så otroligt fin. Den kommer från ett av mina favoritmärken Annabelle Minerals och som ni kan se så är det en löspuderform. Det är ju på ett sätt jobbigt att det är ett löspuder då det är lätt att tappa ut men tycker ändå att det funkar bra. Som ni ser så ger det en otrolig effekt! Den blandar sig verkligen så fint med huden och då det är en mineralbaserad produkt så fungerar den även vårdande. Innehållet består inte bara av mineraler utan även av hudvårdande oljor som svartvinbärsfröolja och  solrosfröoljan samt E-vitamin. Så dubbelbra med andra ord!

Den är verkligen otroligt fin eller vad tycker ni? Den kostar 282 och finns att köpa här. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *