FINGER WAVES

Jag snubblade över bilder på när jag gjorde så kallade finger waves – det var några år sen nu men tycker fortfarande att det är riktigt fint! Och så enkelt att göra också för den delen. Jag tycker det är snyggt när det inte är så slickat, som på Stella McCartneys visning ovan. Ibland har jag tur och då lockar sig mitt hår så naturligt men när det inte gör det är det superenkelt att fuska fram dem. Jag gjorde det på torrt hår och applicerade lite mousse innan och fäste sedan upp håret med klämmor. Anledningen till att jag har papper är för att jag vill undvika att det blir skarpa kanter från klämman. Sen lät jag det sitta ett tag tills det torkat helt och vips så har du fina finger waves. Du kan avsluta med att borsta igenom försiktigt och sen applicera lite spray som ger både glans och stadga.

Vad tycker ni? 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *