VECKAN SOM GÅTT

Foto: Kenrick Mills

Good morgon babes! Länge sen ni fick en veckan som gått men nu är det dags igen – en lite annorlunda verion då vi var bortresa förra veckan men här kommer den i alla fall!:)

BÄSTA PRODUKT
Med tanke på att vi var i solen så får det bli mitt solskydd från EVY – när man är ute hela dagarna är ju ett bra solskydd ett måste och min go-to produkt som jag använder över hela kroppen är EVYs spf50 solskyddsmousse. Den är berikad med C- och E vitamin, silke och kollagen. Det som är så smart med den här patenterade formuleringen är att den fördelas i hela det översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan och försvinner därmed inte vid bad, svett eller handdukstorkning – man kan räkna med skydd i upp till 6 timmar. Helt fantastisk och den är även perfekt som bas för makeup. Ett extra plus är att huden känns så återfuktad och mjuk när man använt den! Kostar 189kr här(klick!). 

HÖJDPUNKTER
Det får nog bli vår vandring i bergen i Oman när vi fick gosa med vilda getter – det var verkligen en upplevelse för livet.

SÄMSTA
Att det var så kallt på solsemestern haha.

SMARRIGASTE MÅLTID
Oj det här blir svårt. Vi åt så mycket olika typer av mat på vår resa…men det godaste var nog ändå en glasstation som fanns på en buffé som vi åt. Har aldrig sett maken till så många goda tillbehör – det fanns alla olika typer av strössel som smulade kakor, chokladflarn i flera olika varianter, smågodis, marshmallow etc. Det var så otroligt gott!

VECKANS LÅT & SERIE
Veckans låt får bli Sunlit med Thomas Newman – jag har försökt köra en del mindfulness och yoga på vår resa och har därför lyssnat mycket på klassisk musik. Oh det får bli nya DraculaNetflix – oj så obehaglig, underhållande och spännande på samma gång – med en stor skopa komik. Ett måste!

REFLEKTION
Tänk vad viktigt det är för oss människor att känna oss hemma. Hemma behöver ju inte vara en plats utan det kan ju vara människor, ting och djur som vi omger oss med. Tänk att vissa platser kan kännas mer eller mindre som hemma men att vi alltid vill tillbaka till vår comfort zone. Jag skulle aldrig kunna känna mig riktigt hemma utan mina vänner, familj och hundar vilket jag blir kraftfullt påmind om vare gång jag är ifrån dom. Jag tar Sveriges dåliga väder varje dag för att få vara här med mina älsklingar. Nu vet jag att alla inte är lika hemmakära som jag och att vissa älskar att känna sig flygande. Men generellt så är det ju så att vi föredrar det som för oss känns normalt tryggt och hemma. Fint ändå.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *