NYA BUDGETFAVORITER!

-INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR-


Jag blir så glad varje gång jag hittar en budgetprodukt som håller måttet – och nu råkade jag snubbla över två nya som jag bara var tvungen att visa upp för er. En mascara från Maybelline och en ögonskuggspalett i åtta, matta nyanser. Jag ska beskriva respektive produkt lite närmre nedan. Sen är det väl dags för helg eller vad säger ni? Ska bli så skönt! Vi åker tillbaka på söndag kväll, alt. måndag morgon så nästa gång ses vi i Stockholm igen. Puss på er bästa.

Maybelline Falsies Lash Lift Mascara, 125kr, här(klick!).
Det här är en sån där mascara där man inte behöver torka av en massa överflödig produkt från borsten innan man börjar – och det går snabbt att bygga upp både längd och volym samtidigt som den separerar fransarna på ett bra sätt. Den ger verkligen som utlovat ett lyft och även fast borsten inte är den allra smidigaste så kommer den åt alla fransar på ett enkelt sätt, även dem under ögat. Sitter bra på plats och blir inte stum eller smulig. En riktigt bra mascara alltså!

Max Factor Masterpiece Nude Palette i nyansen Matte Sands, 139 kr här(klick!).
Om jag hade fått önska så hade jag lagt till någon skimrande finish i den här paletten men jag tycker att färgskalan är alldeles perfekt och vissa av nyanserna går till och med att använda till en lätt contouring om man skulle vilja det(spara plats i väskan). Jag har kärat ner mig i nyanserna 4 och 6 som är vrålsnygga att blanda. Först applicerar jag nr4 över hela ögonlocken och sen använder jag den mörkare nr6 och ramar in ögat. Det är bra pigment och den sitter bra på plats. En användbar och bra palette som även är smidig att ha med i väskan!


Här har jag använt båda produkterna! Ni kan se i min panna att min hud strejkat på senaste(har försökt täcka så gott det går men den är alldeles prickig) och den har blivit fet med små orenheter som fylls på och poppar upp för var dag som går.  Tror det är mina hormoner som spökar för jag har inte gjort något särskilt med min hudvård. Kör en massa fukt, lugnande och lite BHA och hoppas att det försvinner snart haha. 
  

3 kommentarer

 1. Men wow, vilka fransar! Hur får du dem att fortsätta vara böjda efter du har lagt på mascaran? Mina blir helt spikraka.

  1. Susanne Barnekow

   Hej Linda! tack snälla! Jag har väldigt böjda fransar i mig själv men har fått ännu mer sen jag började använda mitt franserum från Revitalash – får faktiskt böja dom åt andra hållet för dom blir för böjda haha. Det kanske kan vara något att testa? Annars har jag hört att man kan värma sin fransböjare ned hårfönen innan man böjer, då ska dom hålla sig böjda längre. Har aldrig testat själv så se till att du inte bränner dig om den blir för varm:). Stor kram S

  2. Susanne Barnekow

   Hej igen! Jag lade upp din fråga på bloggen och skrev ett lite mer utförligt svar – du får gärna kika där också för fler tips:) KramS

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *