VECKAN SOM GÅTT

Foto: Kaushik Panchal

Hej mina bästa! Idag kör vi tillbaka till Stockholm – känns lite tråkigt faktiskt. Även fast det var storm och regn här igår så har det ändå varit så härligt att vara här – vi har ju faktiskt haft värsta vårvädret också. Har dock jobb och andra saker i Stockholm så måste tillbaka – men kommer nog åka ner snart igen.

BÄSTA PRODUKT
Som ni vet så kaosar min hud just nu och jag har ett jäkla sjå med att få rätt på den. Jag hittade en produckt i mina gömmor hemma som är just för oren hud – den kommer från DP Dermeceuticals och heter CLR Serum. Jag har bara använt det ett par dagar nu men tror att jag tycker att huden börjar lugna sig faktiskt – ska ge er en bättre uppdatering när jag använt det lite längre. Det innehåller en kombination av ingredienser med bevisad effekt mot överdriven talgproduktion och tilltäppta porer och exfolierar skonsamt bort döda hudceller så att huden både känns och ser fräschare ut. Den fungerar genom att:
– Förebygger tilltäpptheter
– Exfolierar skonsamt
– Lugnar irriterad hud
– Ljusar upp pigmenteringar orsakade av akne
– Balanserar huden med återfuktande ingredienser.

Det kostar 1195kr och finns bland annat att köpa på Hudoteket.se.

HÖJDPUNKTER
Att vi åkte till Skåne och att jag fick gå en promenad på åsen i eftermiddagssolen.

SÄMSTA
Att det var stormoväder igår och att vi var fast i huset – men det var lite mysigt också faktiskt.

SMARRIGASTE MÅLTID
Det är lätt att svara på…vi hade med en burk kaviar från Stockholm och gjorde smörstekt toast med lök och smetana som tillbehör. ALLTSÅ….dog så gott det var!

VECKANS LÅT & SERIE
Veckans låt får bli Peace Of Mind (feat. Vargas & Lagola) med Aviciien gammal favorit som är så bra! Ojojoj, nu har jag hittat en ny serie som är så otroligt bra och spännande – den heter Locke & Key på Netflix. Lite Stranger Things känsla med magi och övernaturliga inslag – blir inte bättre än så här!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *