LÄSARFRÅGA; BÖJDA FRANSAR

Men wow, vilka fransar! Hur får du dem att fortsätta vara böjda efter du har lagt på mascaran? Mina blir helt spikraka.

Hej Linda och tack snälla! Jag har ganska böjda fransar naturligt men har fått ännu mer sen jag började använda mitt franserum från Revitalash(Revitalash Advanced) – får faktiskt böja dom åt andra hållet för dom blir för böjda annars haha. Det kanske kan vara något att testa? Annars har jag hört att man kan värma sin fransböjare ned hårfönen(någon som testat detta som kan intyga eller invända?) innan man böjer(har aldrig testat själv så se till att du inte bränner dig om den blir för varm), då ska dom hålla sig böjda längre och se till att applicera mascaran så snabbt som möjligt efteråt. Jag har även hört att vattenfast mascara ska kunna hålla fransen på plats bättre men om man inte vill bära det(för det kan vara jobbigt att tvätta av varje dag) så har jag en favorit från M.A.C som ska hålla fransarna böjda i upp till 16h, den kan du läsa om här(klick!). Nu finns det ju även något som heter Lash Lift som är en behandling man gör på salong som håller fransarna böjda i veckor.

Om några av mina kloka läsare har fler tips på hur man får hållbart böjda frasar så får ni gärna skriva i kommentarsfältet!:)

Stor kram S

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *