SOME OF MY BESTEST

Hola! Lite skönt att vara tillbaka i Stockholm nu faktiskt, har så himla mycket att göra. Jag har fått lite frågor på senaste om vilka behandlare jag kan rekommendera och satte ihop ett inlägg med några av mina favoriter -som utför allt från hudvård till injektioner. Jag har säkert råkat glömma några nu som det var länge sen jag gick till, får uppdatera listan i efterhand i såna fall:) Om ni har några frågor kring respektive klinik är ni som vanligt välkomna att kommentera!

Nordiska Kliniken – här har jag besökt Denise Fa som gjort skinbooster med pistol men också finslipat formen på mina läppar. Hon är otroligt duktig på symmetri i ansiktet och gör så naturliga och snygga resultat. Jag har även gjort hudbehandlingar här med fantastiska resultat, dom har ett märke som heter Image Skincare som erbjuder väldigt fina produkter och behandlingar.

My Beauty Clinic – ligger i fina salonger på Strandvägen. Här har jag bland annat gjort Verju, som är en avancerad fettreduceringsmaskin, men även injektioner hos leg läkare Ioana som även är utbildare i injektionsteknik – hon är otroligt skicklig och trevlig. En riktigt proffsig och bra klinik där man alltid kan känna sig trygg!

Narva Derma Center – här kan man göra en massa roliga saker! Salongen har flera duktiga personer som jag gått till och jag har gjort Infuzion Skinbooster och Profhilo här. Här erbjuds alltså en mängd olika behandlingar – allt från hudbehandlingar till injektioner av olika slag och man får alltid en trevligt och proffsigt bemötande!

Perfect Clinic – här kan man göra allt från IPL till dermapen, plasmapenna och diverse injektionsbehandlingar. Anna(som är världens härligaste person) är leg. sjuksköterska med lång erfarenhet och hon är verkligen fantastiskt duktig på injektioner av alla dess slag. Har gjort olika typer av skinboosters hos henne men även kärlbehandling och botox och fillers vid några tillfällen.

SPK Kliniken – Karen här är världens gulligaste och har jobbat länge som hudterapeut. Hos henne gör jag ofta Coolifting men har även gjort Dermapen. Hon är verkligen superduktig!

Stockholm House Of Beauty – Maria som driver salongen är verkligen världens gulligaste och hennes specialitet är olika typer av maskiner och hon har verkligen det bästa och senaste. Hon har även märket Renlive som hon arbetar med. Hos henne har jag testat allt från fettfrysning, kemisk peel, IPL och radiofrekvens. Man får synliga resultat här och hon har världens mysigaste klinik.

Skin Agency – är en av mina absoluta favoritsalonger. Här brukar jag både gå till underbara Elita och Cornelia som är riktiga proffs på hud. På Skin Agency har jag gjort allt från fantastiska kemiska peels till Dermapen och Infuzion Skinbooster som är en av mina absoluta favoritbehandlingar. En riktigt bra salong som även erbjuder injektionsbehandlingar(har dock inte besökt den som jobbar där nu).

Stureplanskliniken – här har jag fått hjälp med många olika saker – jag har bland annat testat laser under ögonen, IPL, kärlbehandling, kemisk peels etc. Pyra som driver kliniken är leg. läkare är otroligt duktig och har en lång erfarenhet av branschen. Hon har bland annat fått bort mitt kärl under ögat som jag trodde att jag aldrig skulle bli av med – en riktig trollkarl! En proffsig klinik med ett brett utbud av behandlingar.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *