BEAUTY HEAVEN


Det var ett tag sen nu men har samlat på mig några tomma förpackningar…från produkter jag verkligen gillat. Vissa har jag skrivit om här tidigare men någon kan nog vara ny. Jag gör som vanligt och förklarar produkterna närmre nedan!

Annabelle Minerals Uppljusande Foundation i nyansen Golden Fair.
En av mina absoluta favoriter när det kommer till mineralfoundations – ni kan läsa en massa mer om produkten och märket här(klick!). 

Youth To The People Superfood Serum, 630kr, här(klick!).
Ett väldigt lätt serum som absorberas snabbt av huden – man känner sig inte superåterfuktad men jag tycker man kan känna att huden känns fastare. Det fungerar genom att bidra till bibehålla vävnadens elasticitet och är även rikt på skyddande antioxidanter. Det innehåller även natriumhyaluronat vilket gör att huden effektivt bibehåller fukt. Älskar att det är så lätt vilket gör att det inte bråkar med några andra produkter – sen r det ju inte dumt att det ger ett litet lyft och innehåller skyddande antioxidanter!

Allies of Skin Triple Hyaluronic Antioxidant Hydration Serum
Det här lätta serumet verkar genom att lugna, reparera, återfukta, ljusa upp och skydda huden. Innehållet består av kraftfulla antioxidanter som 5% Resveratol Ferment samt Superoxide Dismutase som påskyndar läkningsprocesser, reducerar inflammation och förbättrar hudens kvalitet och textur. Det innehåller även peptider som stimulerar kollagenproduktionen och verkar uppstramande på huden och fruktextrakt från jordgubbe som verkar fuktbevarande. Utöver det här är det boostat med tre olika typer av hyaluronsyra. Det här är en sån produkt som jag kan känna skillnaden av direkt – det ger en otrolig lyster och ger en omedelbar känsla av uppstramning. Sen älskar jag att den har så många fördelar i en och samma produkt. Att tillägga så är förpackningen grymt bra! Det ska finnas på Sephora men hittar det inte på nätet…hmm. Måste ha en ny flaska, älskar det!

Zo Skin Health Firming Serum, kostar runt 2500kr på salong.
Det här är verkligen en underbar produkt, den har en geltextur som snabbt smälter in i huden. Det är en riktig dyrgrip som ska fungera genom att återfukta och stärka hudens struktur och förbättra hudens elasticitet. Man ska alltså kunna uppleva en fin lyfteffekt – jag testade inte tillräckligt konsekvent för att våga säga om jag fick ett lyft men en härlig produkt är det definitivt! Ska se om jag kan testa en runda till utan andra produkter och behandlingar som stör.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *