PURE AIR EXPERIENCE

Här låg jag i en timma på salong Care of Skin och fullkomligt njöt haha. Det var verkligen en otroligt härlig behandling med mycket massage. Var riktigt nära på att slumra till några gånger. Behandlingen är signerad märket Natura Bisse och luften i rummet var renad med en luftrenare vilket innebär att den inte innehöll några giftiga eller irriterande partiklar. Hur nice?! Behandlingen jag gjorde heter Inhibit Face Lift och verkar lyftande och utslätande och ska tydligen vara ett bra komplement till muskelavslappnande injektioner. I det här fallet är effekten endast på huden så det är inget som påverkar muskulaturen.

Först fick jag en ordentlig rengöring, därefter en intensiv exfoliering genom syror i två faser där en bestod av en sheet mask. Sedan applicerades själva serumet med neuropeptider som ska ha en avslappnande och utslätande effekt. Serumet går tydligen även att köpa men då ligger prislappen på 7k(då ska tydligen förpackningen vara enorm och räcka över ett år så det kanske inte är så mycket om det faktiskt fungerar).Och på slutet så fick jag en återfuktande mask. Emellan fick jag urskön massage. När jag väl ligger där känns det som att jag aldrig vill att det ska ta slut, hade nog kunnat ligga där i fler timmar och jag fick haha.

Min hud känns väldigt lugn och fin nu men jag tycker personligen att det är så svårt att se ett ärligt resultat när huden har en massa plitor och orenheter. Ska tvätta ansiktet ikväll och se hur den känns då.

Härlig var behandlingen i alla fall och det var en jättefin och mysig salong:)

Har ni hört talas om den här behandlingen eller något liknade? Och har ni testat? 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *