CLOSE UP

Jag försöker ju alltid ta bilder ur mina bästa vinkar och med bäst ljus och även fast det är viktigt för mig att få till en fin bild så är det lika viktigt att ibland visa upp att verkligheten inte är så perfekt som den kan se ut på bild. Min hud just nu är verkligen inte på topp och har en massa små finnar och torra partier. Svårt att få sminket att lägga sig snyggt till och med. Dom här bilderna är tagna samtidigt som dom andra – här ser man hur avstånd och ljus kan göra att man inte ser detaljerna. Kan visa utan makeup också om ni vill?

Ska jag lägga upp mer av den här typen av bilder? Eller är det bättre när man inte ser?:)

puss o kram på er

14 kommentarer

 1. Man behöver inte granska allt under lupp, det viktigaste är helheten och du är en väldigt fin människa som inte behöver lägga ner så stor tid på just det där.
  du har mycket finare hud än andra jag känner, mig inkluderat.

  1. Susanne Barnekow

   Hej Billie, Tack för dina fina ord – det värmer! 🙂 Stor kram S

 2. Jag tycker det är viktigt att visa verkligheten ibland. Problem som vi läsare också har.
  Kan det vara en reaktion efter för många behandlingar, att din hud är stressad?
  Massa fukt och fina milda oljor så ordnar det nog sig snart igen tror jag🙂
  🤗

  1. Susanne Barnekow

   Hej Tess! Ja men det var lite så jag kände – det är lätt att glömma bort det bara. Jag vet ju själv att jag uppskattar det hos andra så varför ska inte jag också kunna göra det med jämna mellanrum?:) Det kan det säkert vara! Har hittat ett par produkter som lugnat ner den rejält nu – så otroligt skönt!:) Stor kram S

 3. Det är intressant och lite befriande att se att allt inte är helt perfekt, och lets face it, oavsett så är du väldigt vacker. Tror också att det kan vara behandlingarna, men det brukar ju lägga sig- och bli ännu finare efter ett tag.

  1. Susanne Barnekow

   Hej Martina! Och tack för din fina kommentar! Det var lite så jag tänkte också, så lätt att glömma bort det bara:) Men ska visa mer sna bilder framöver. Nobodys perfect! Har hittat ett par serum som hjälpt min hud jättemycket – så skönt!:) Tack igen för att du delade med dig! Stor kram S

 4. Jag uppskattar såna här inlägg! Du som är så snygg är lite utav en måttstock på hur jag vill att min hy ska se ut. Det är skönt att veta att man inte är ensam om att ha problem med hyn.

  Måste också tillägga att jag tycker du är så inspirerande! Jag följer sällan eller aldrig någon om jag inte tycker att personen bakom verkar vettig – du verkar jordnära och det lyser ofta igenom vilken djurvän du är 🙂

  1. Susanne Barnekow

   Hej Sofia! Vad roligt att du gör det! Ska bli bättre på mer sånt här framöver – min hud går också igenom olika faser och är sällan helt perfekt. Även fast det kan se ut så ibland. Men vad du är gullig, blir så otroligt glad för din kommentar!:D Tack snälla för att du läser och delar med dig, det betyder MASSOR!! Stor kram S

 5. Det kan vara fint att även ta del av det som inte är så perfekt och samtidigt få tips hur du ”fixar” eller döljer det. 🙂

  1. Susanne Barnekow

   Hej Cecilia, Du har helt rätt och jag känner precis samma sak med andra! Ska bli fler inlägg som detta:) Tack för att du delar med dig c stor kram S

 6. Min foundation brukar också bli lite torr runt munnen och försvinna på näsan. Känns som att det nästan är oundvikligt för min del.

  1. Susanne Barnekow

   Hej Linda, när jag är torr så blir det ofta så här – i kombination med att jag testade en ny foundation(ingen bra idé är huden inte är i bra skick). Det är nog bara man själv som ser det så kan man bättra på under dagen om man känner att det behövs:) Stor kram S

 7. Tycker det är super att visa även detta. Kan bli rätt trött på att alla bara visar det som är bra. Det blir inte trovärdigt. Jag har exakt samma problem med foundation som lägger sig ojämnt och inte fäster på tex näsan. Skönt att veta att man inte är ensam om det. Tack för att du delar med dig.

  1. Susanne Barnekow

   Hej Maria! Vad roligt att du tycker det – ska bli bättre på att visa upp mer av det här i fortsättningen. Ibland är det lätt att glömma bort bara. Tack själv för att du delar med dig, det betyder mycket för mig!:) Stor kram S

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *